Home
Wie?
Quickscan/ PIA
Contact
Wie?
Mr. Jacqueline Krabben van PrivacyCare is door jarenlange ervaring specialist op het terrein van de privacywetgeving en de implementatie daarvan in organisaties en bedrijven. Zij doorziet de vaak lastige wetgeving en vertaalt die succesvol naar uw situatie.

De opdrachtgevers van PrivacyCare zijn onder meer ministeries, gemeenten en andere overheidsorganisaties, het bedrijfsleven, beroepsorganisaties en zorgorganisaties.

 

Jacqueline Krabben heeft als senior adviseur gedurende 7 jaar bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) gewerkt voordat ze in 2008 PrivacyCare oprichtte. Daardoor kent ze naast de regelgeving en gedragscodes ook de zienswijzen van de toezichthouders (zoals het CBP, OPTA en de Inspectie voor de Gezondheidszorg) op dit gebied. Door de ruime praktijkervaring is PrivacyCare ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en vanuit de overheid. PrivacyCare heeft veel ervaring met standaarden op het gebied van informatiebeveiliging in verschillende sectoren, zoals de NEN 7510 in de zorgsector.